La nova Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès es presenta a Cerdanyola - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

La nova Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès es presenta a Cerdanyola

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i la regidora responsable de l'impuls i seguiment de les relacions amb les entitats veïnals, Elvi Vila, s'han reunit amb representants de la nova Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès. Els representants de la coordinadora han presentant als responsables municipals la seva entitat, conformada per federacions i associacions veïnals de la comarca.
L'objectiu de l'entitat és compartir els problemes que tenen com a territori, reflexionar sobre els mateixos i concretar les propostes i reivindicacions que considerin dins les línies orientadores que emmarquen la seva activitat. Segons l'entitat, la majoria de problemes tenen un àmbit supramunicipal com ara la sanitat, educació o transport, entre altres. Durant la reunió s'han presentat formalment i han exposats els temes relacionats directament amb la salut, l'amiant, o les antenes mòbils entre d'altres.
La coordinadora aplega a les associacions veïnals de Santa Perpètua de Mogoda, Badia del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Cerdanyola del Vallès.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola

Pages