La tretzena edició de la Mostra de Cuina Mediterrània de Cerdanyola, celebrada els passats 1 i 2 de maig, va batre rècords, assolint-se gairebé les 16.300 degustacions. Des del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès i l'àmbit de Desenvolupament Econòmic Local de l'Ajuntament es mostren molt satisfets pel desenvolupament i resultats de la cita gastronòmica, un dels elements centrals i identificatius de la festa major del Roser de Maig.
En representació del Gremi, Antonio Castro, Mònica Lózano i Bautista López han realitzat una valoració "molt positiva" de la XIII Mostra de Cuina Mediterrània, destacant que enguany s'han assolit les 16.295 degustacions (6.989 han estat plats elaborats, 2.768 postres, 5.118 begudes i 1.420 de tastavins), superant-se la xifra de les darreres edicions i batint-se rècords. Castro manifesta que aquest fet és molt destacable "en un any de crisi molt complicat com aquest", alhora que destaca la "gran qualitat" d'aquesta tretzena mostra i la "gran implicació de tots els establiments participants". D'altra banda, des del Gremi d'Hostaleria també fan una valoració positiva de la Nit de la Mostra.
- "Mostra capdavantera"
La Mostra de la Cuina Mediterrània s’ha convertit en l’element central i identificatiu de les festes del Roser de Maig i amb aquesta activitat Cerdanyola es posiciona "al capdavant de les cites gastronòmiques de la comarca", posant-se de manifest "el gran nivell dels establiments restauradors de la ciutat". Així ho ha manifestat la tinenta d'alcaldia de Desenvolupament Econòmic Local, Consol Pla, qui ha expressat la seva satisfacció per la bona resposta de la ciutadania a la mostra.
Foto: Ajuntament (JRU)