La XIV edició de la Mostra de Cuina Mediterrània de Cerdanyola, la més popular de la història - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

La XIV edició de la Mostra de Cuina Mediterrània de Cerdanyola, la més popular de la història

La XIV edició de la Mostra de Cuina Mediterrània de Cerdanyola es va convertir en la millor i més popular de tota la seva història. L'activitat, emmarcada a la Festa Major del Roser de Maig, es va celebrar al Parc del Turonet el passat cap de setmana del 30 d'abril i l'1 de maig, i va batre el seu rècord de consumicions, segons les dades facilitades per l'organització.

Així, el Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, entitat impulsora de la mostra juntament a l'Ajuntament de Cerdanyola, es van vendre un total de 18.000 tíquets durant els dos dies de l'activitat, superant amb escreix edicions anteriors. Dissabte, primer dia de la Mostra, ja es van aplegar molts veïns de la ciutat desitjosos de gaudir de l'àmplia oferta culinària a uns preus molt assequibles. De fet, fa anys que els preus del tiquets resten congelats. El clímax de la mostra, però, va produir-se diumenge, quan es va viure una autèntica bogeria. Cerdanyola i molta gent dels pobles dels voltants van decidir dinar al recinte del Parc del Turonet.
Un cop fet el recompte de vendes - degustacions de menjars, begudes, postres i vins- de tiquets, el resultat indica que es van vendre 18.000 consumicions en dos dies. Una quantitat que marca el sostre de la Mostra.
El Gremi d'Hostaleria ha agraït la confiança de la ciutadania en la mostra. Enric Gené, el president dels hostalers comarcals, remarca l'esforç que suposa per a l'hostaleria ser presents a la mostra perquè justament el maig és una època de molta feina als locals. "La fem amb molt de gust perquè participem activament de la Festa Major de la nostra ciutat", afegint que "tothom pot menjar a bon preu i assaborir les excel·lències dels nostres obradors".
Enric Gené ha agraït la feina als restauradors, pastisseria, gelateria i empreses de vins i degudes. També ha remarcat la feina feta pels locals de lleure nocturn, que van donar vida a una nova edició de la Nit de la Mostra. Un gran èxit de convocatòria popular.
Foto: Ajuntament (JRU)

Pages