Una trentena de restaurants de Cerdanyola participaran a la Setmana del Bacallà - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Una trentena de restaurants de Cerdanyola participaran a la Setmana del Bacallà

Un any més es tornarà a celebrar a Cerdanyola la Setmana del Bacallà. Enguany seran 27 els restaurants que hi prendran part i que, durant la setmana del 23 de febrer al 4 de març, oferiran als seus clients un mínim d'un plat elaborat amb bacallà dins el menú del dia i entre tres plats amb bacallà per triar a la carta.
Repeteixen de la darrera edició els bars i restaurants Ca l'Enric, El Bon Àpat, Tast&Gust, Art&Pintxos, El Racó de la Plaça, Malagrapa, Bar La Pizzeria Solé Rossonero, Can Vidal 3, Tanino, El Tapeo, Cap i Cua, Can Valldaura, El Viejo Roble, Los Abetos, Cinnamon, Bar Grau i Via Cana. I s'incorporaran de nous: Shapó, La Petanca, El Bar de l'Ateneu, Tito Carlos, Bar Alaska, La Philomena, Casa Andreu, Els Cargols, Taps i Tapes i Restaurant Bosc Tancat.
Fonts de l'Ajuntament assenyalen que la Setmana del Bacallà està molt ben valorada pels restauradors/es participants doncs atrau clients de la ciutat i també de les rodalies.
Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Pages