La gastronomina mediterrània, protagonista d'un concurs de fotografia a Cerdanyola - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

La gastronomina mediterrània, protagonista d'un concurs de fotografia a Cerdanyola

Els aficionats de la gastronomia i la fotografia de Cerdanyola i rodalies tenen una cita imprescindible a la ciutat el 28, 29 i 30 de setembre. El Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola i la col·laboració de l’agrupació fotogràfica AFOCER, han organitzat el I Concurs de fotografia #TastCuinaCerdanyola18, que es farà en el marc del II Tast de Cuina Mediterrània. L’objectiu és promocionar la cuina mediterrània i els seus productes típics, com també donar a conèixer les millors tapes dels restaurants de la ciutat.
Les fotografies hauran de ser representatives d’algun dels plats oferts pels restaurants participants en l’esdeveniment culinari, a més d’estar acompanyades pel hashtag #TastCuinaCerdanyola18. També caldrà etiquetar els restaurants que ofereixen els premis –Restaurant Los Abetos, El Racó de la Plaça i Ca l’Enric-. L’únic requisit per participar és disposar d’un compte a Facebook o bé un perfil públic a Instagram. Les fotografies es podran publicar en aquestes xarxes socials fins al 7 d’octubre. El premi a les captures guanyadores serà un menú degustació per a dues persones en un d’aquests tres restaurants: Restaurant Los Abetos, El Racó de la Plaça o Ca l’Enric. Finalment, el veredicte final es publicarà entre el 29 i el 31 d’octubre.

Els millors plats de la cuina mediterrània a Cerdanyola 
EI II Tast de Cuina Mediterrània és un esdeveniment culinari en el qual diversos restaurants i bars de la ciutat ofereixen uns tasts dels seus plats i creacions. Després de la bona acollida de la primera edició, els hostalers de Cerdanyola arriben carregats de noves propostes per tal de sorprendre el públic amb la qualitat dels seus plats durant el darrer cap de setmana de setembre a la plaça de l’Abat Oliba.
Enguany es comptarà amb una gran varietat d’elaboracions culinàries, així com de begudes i combinats, per tal de promocionar els principals valors de la cuina mediterrània i dels productes locals i, sobretot, donar a conèixer els restaurants, bars, comerços i mercats de la ciutat.

Pages