Una vintena d'establiments de Cerdanyola participaran durant tres dies al segon Tast de Cuina Mediterrània - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Una vintena d'establiments de Cerdanyola participaran durant tres dies al segon Tast de Cuina Mediterrània

Els aficionats al bon menjar tenen una cita ineludible a final de mes a Cerdanyola. El municipi acollirà durant tres dies -el 28, 29 i 30 de setembre- la segona edició del Tast de Cuina Mediterrània on una vintena d'establiments de la ciutat -12 restaurants i 8 bars- oferiran els seus plats i creacions. La cuina del mare nostrum serà l'eix principal d'un esdeveniment que presentarà la vitalitat i creativitat de la restauració de la ciutat.
L'emplaçament del segon Tast de Cuina Mediterrània serà la plaça de l'Abat Oliba i l'esdeveniment es diferenciarà en dues parts. Divendres 28 i dissabte 29, l'oferta gastronòmica de 12 restaurants de la ciutat s'oferirà durant el vespre - nit, amb un gran assortiment de plats entre les 20 i les 23 hores. Diumenge 30 de setembre serà el moment de recuperar el tradicional vermut i seran vuit bars de la ciutat els que oferiran el seu repertori de tapes.
La regidora de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Cerdanyola, Contxi Haro, ha explicat que el Gremi d'Hostaleria i el consistori continuen el camí iniciat l’any passat per potenciar la cuina local. Enguany esperen una major afluència de públic, donat que les previsions auguren bon temps. La regidora ha assegurat que el Tast és una manera de reivindicar la cultura gastronòmica del nostre país, un tret distintiu que passa per la Cuina Mediterrània.
Per la seva banda, el vicepresident del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro, s’ha mostrat optimista i augura que el II Tast de Cuina serà un èxit. Castro ha afegit que la coincidència en dates amb el Festival Internacional de Blues complementarà una proposta lúdica global, sumant l'oferta culinària amb bona música. El vicepresident del Gremi ha afegit que el Tast de Cuina és una bona eina per a promocionar el que fan els restaurants de la ciutat amb l’objectiu final de fer possible que el veïnat de Cerdanyola es quedi a la ciutat. I que el de les poblacions properes la visitin i gaudeixin del bon treball que es fa als obradors dels restaurants i bars de la ciutat. 
El sistema de compra per a gaudir del II Tast de Cuina Mediterrània serà mitjançant tiquets. Es vendran a 3 i 4 euros els plats i 1,5 euros les begudes. Els tiquets s'hauran de comprar a les guixetes que s'habilitaran a la plaça de l'Abat Oliba i després bescanviar per als plats desitjats en els establiments escollits. 

Bon menjar & Bona música
La gran vitalitat cultural i creativa de la ciutat fa que coincideixin en el temps el II Tast de Cuina Mediterrània i el Festival Internacional Blues de Cerdanyola. Hi haurà maridatge i les menges es regaran amb interessants propostes musicals que sonaran a la plaça de l'Abat Oliba. Divendres i a partir de les a les 21,30 hores hi actuaran The Slinghots, un grup amb un sorprenent directe Funk-Soul. Dissabte, lliurament doble. A partir de les 21'30 hores, serà el torn de Carla Sunday. Una intèrpret de veu potent que revisitarà els clàssics del Soul, del Blues i del Jazz. Dues hores més tard els The Lucky Dices Band repassaran els clàssics del Soul i el Blues. I el diumenge, a partir de les 12 hores, els Swing Paradise oferiran música per ballar, que aprofità l'Associació Lindy Hoppers i qui vulgui per fer-ho.

Concurs de fotografia #TastCuinaCerdanyola18
Una de les novetats del II Tast de Cuina Mediterrània és la convocatòria del I Concurs de fotografia #TastCuinaCerdanyola18, amb la gastronomia mediterrània com a protagonista. L’objectiu és promocionar la cuina mediterrània i els seus productes típics, com també donar a conèixer les millors tapes dels restaurants de la ciutat. Les fotografies participants hauran de ser representatives d’algun dels plats oferts pels restaurants participants en l’esdeveniment culinari, a més d’estar acompanyades pel hashtag #TastCuinaCerdanyola18. També caldrà etiquetar els restaurants que ofereixen els premis – Restaurant Los Abetos, El Racó de la Plaça i Ca l’Enric -. L’únic requisit per participar és disposar d’un compte a Facebook o bé un perfil públic a Instagram. Les fotografies es podran publicar en aquestes xarxes socials fins al 7 d’octubre. El premi a les captures guanyadores serà un menú degustació per a dues persones en un d’aquests tres restaurants: Restaurant Los Abetos, El Racó de la Plaça o Ca l’Enric. Finalment, el veredicte final es publicarà entre el 29 i el 31 d’octubre.
El concurs de fotografia el convoca el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la col·laboració de l’agrupació fotogràfica AFOCER.

Pages