Tot a punt per el III Tast de Cuina Mediterrània de Cerdanyola - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Tot a punt per el III Tast de Cuina Mediterrània de Cerdanyola

Un any més, els restauradors/es de Cerdanyola organitzen el Tast de Cuina Mediterrània, que des d'avui divendres i fins el proper diumenge celebrarà la seva tercera edició. Aquest any seran 12 restaurants els que participaran al Tast mostrant al públic part de la seva gastronomia entre les 20h i les 23h del divendres 27 i dissabte 28 de setembre. Tots dos dies hi haurà música en directe a partir de les 21h, el divendres amb Rock The Night i el dissabte amb The Jukebox.
En la tercera edició participaran: Al Tapeo, Autèntic Cerdanyola, Bar Alaska, Ca l’Enric, Ca La Mari, Gratus, Oddvar, Papitu Restaurant, Racó de la Plaça, Restaurante Los Abetos, Tocat de l’Olla i Pastisseria Roig.
Sis d’aquests establiments també estaran presents el diumenge a l’hora del vermut i s’afegiran el Bar Rte El Encuentro, Café Bar Tu Verás i Tempo Di Vino. El temps del vermut serà de 12h a 15h del diumenge 29 de setembre i estarà amenitzat per Gili Romaní Hot Jazz Cats i Cerdanyola Lindy Hoppers. També hi haurà un Tast de vi a càrrec de Vimman.
Des de l'Ajuntament de Cerdanyola, Carme Arché, regidora de Promoció Econòmica, dóna les gràcies al Gremi i també a tots els restauradors i restauradores que s’han animat a participar en el III Tast de Cuina Mediterrània doncs "requereix un esforç sortir dels establiments i doblar la feina". Arché també vol animar a la ciutadania a apropar-se, gaudir, compartir i contrastar l’alta qualitat del que es cuina als fogons i taulells dels i de les nostres professionals.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola

Pages