S'inicien importants treballs a l'Escola Carles Buigas - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

S'inicien importants treballs a l'Escola Carles Buigas

La Generalitat, a través del Departament d'Educació, ha iniciat importants treballs a l'Escola Carles Buigas que tindran una durada de tres setmanes. Aquestes obres comportaran la reubicació de grups a la mateixa escola i el trasllat temporal de les classes de 4t, 5è i 6è a les dependències de l'Escola Collserola.
El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i la direcció de l'Escola Carles Buigas han informat que les obres tindran una durada de 3 setmanes. Aquestes actuacions provocaran que algunes clases no puguin seguir amb normalitat l'activitat docent. Per a evitar-ho, els grups de 4rt, 5è i 6è de Primària es desplaçaran a les aules de l'Escola Collserola, que els acollirà fins que finalitzin els treballs. Les entrades i sortides es faran sempre a l'Escola Carles Buigas  i les mestres faran el desplaçament amb els grups d’una escola a l'altra.
La resta de grups, educació infantil, cicle inicial i 3r de primària, seguiran a l'escola reubicats perquè no perdin la dinàmica del curs.
El servei de menjador de l'escola es farà amb normalitat. Així com també les activitats extraescolars, reubicades en espais del centre.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola

Pages