Comença la IV Setmana del Bacallà als restaurants de Cerdanyola - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Comença la IV Setmana del Bacallà als restaurants de Cerdanyola

Un total de vint-i-un restaurants de Cerdanyola participants a la IV Setmana del Bacallà començaran a oferir a partir d'avui noves especialitats de bacallà a les seves cartes.
Com en les edicions anteriors, els restauradors ofereixen l’oportunitat de conèixer i gaudir d’una gastronomia de qualitat, amb noves i imaginatives formes de cuinar un producte saludable on conflueixen la tradició i la innovació: el bacallà.
La IV Setmana del Bacallà, que s'allargarà fins al 14 de febrer, és una iniciativa conjunta de la regidoria de Desenvolupament Econòmic Local de l'Ajuntament i la junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès.
La tinent d’alcaldessa, Consol Pla, i el president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria a Cerdanyola, Antonio Castro, destaquen que “enguany es presenta amb una renovada proposta per a conèixer i gaudir de la cuina i de la bona taula dels restauradors de la ciutat amb un producte que permet múltiples preparacions”.
Els restaurants que participen en aquesta edició de la Setmana del Bacallà són: El Racó de la plaça; El Taulell d’en Giorgio; Meson Don Sancho; Los Abetos; Can Bernat; Freiduria Collserola; Can Tonada; Can Edo; Pizzeria Via Cana; Can Vidal 3; Restaurant Grau; Can Valldaura; Tast & gust; Cinnamon; El Cava; El Viejo Roble; Odd Lounge; Hotel Torre Vermella; Restaurant la Pedrera; Pizzeria Sole Rossonero; i El Paseo.

Pages