Cerdanyola informa que el termini de pagament de tributs municipals s’amplia al 30 de maig - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Cerdanyola informa que el termini de pagament de tributs municipals s’amplia al 30 de maig

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va signar ahir una resolució per tal que la ciutadania resti assabentada de l’ampliació de terminis tributaris que afecten l’Ajuntament del municipi, en resposta a la situació d'emergència generada per pandèmia de la Covid-19.
En aquest sentit, l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) informa que si la persona contribuent té algun rebut corresponent a tributs de l’Ajuntament de Cerdanyola amb el termini de pagament vençut, aquest ha estat ampliat al 30 de maig.
Si es tracta d’un rebut de cobrament periòdic, es podrà fer el pagament amb el mateix rebut als caixers automàtics habilitats a l’efecte; a l'adreça http://orgt.cat/pagartributs; o bé per telèfon, trucant al número 932 029 802. Si es tracta d’una liquidació d’ingrés directe, es pot descarregar un nou document de pagament a http://orgt.cat/pagartributs, des d’on també es podrà efectuar el pagament; o bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.
Finalment, si es tracta de la notificació de la provisió de constrenyiment, es pot descarregar un nou document de pagament a http://orgt.cat/pagartributs , des d’on també es podrà fer el pagament; o bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.

Pages