ERC convoca un concurs a Instagram per a celebrar la Festa Major del Roser de Maig a Cerdanyola - A FONS VALLES hemeroteca

A FONS VALLES hemeroteca

El diario digital de Cerdanyola y Ripollet

Últimas noticias

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ERC convoca un concurs a Instagram per a celebrar la Festa Major del Roser de Maig a Cerdanyola

Com ha passat ja amb diverses cites ineludibles al calendari des del passat 14 de març, Cerdanyola tampoc podrà celebrar enguany al carrer la Festa Major del Roser de Maig a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Però això no vol dir, ni de bon tros, que no sorgeixin iniciatives per a celebrar la festa gran de la ciutat des del confinament a casa.
Després de l’èxit assolit a Sant Jordi, la Secció Local d’ERC a Cerdanyola ha posat aquest migdia en marxa el concurs #PreguntesRoserDeMaig #RoserDeMaig2020. Entre avui i dimarts 5 de maig es publicarà diàriament una pregunta al perfil d’Instagram @ERCerdanyola i caldrà respondre a la mateixa publicació abans no es pengi la següent. Per optar al premi cal ser major d’edat i seguir els perfils d’Instagram d’ERC (@ERCerdanyola) i Jovent Republicà (@joventCDV) de Cerdanyola. El premi es sortejarà entre les persones que hagin respost totes les preguntes correctament.
El joc està dotat amb un premi de 50 euros per consumir a un dels bars i restaurants de Cerdanyola que col·laboren amb aquesta iniciativa. ERC explica que vol expressar així el suport al comerç local que està patint la crisi, en aquest cas “bars i restaurants que no podran ajudar-nos a gaudir de la Festa Major com cada any”. En breu es publicarà el llistat d’establiments on es podrà bescanviar el premi. Si algun establiment s’hi vol adherir directament pot fer-ho escrivint a cerdanyola@esquerra.cat i el partit s’hi posarà en contacte.
A partir del 6 de maig es farà pública la persona guanyadora del premi que es triarà per sorteig entre la llista de les que hagin encertat totes les preguntes. Es podrà gaudir del premi fins el 31 de desembre de 2020.
Imatge: ERC Cerdanyola

Pages